Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Rijpwetering

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Rijpwetering (gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bij bedrijven als Allianz, De Goudse of ING. Je kunt dan denken aan schade aan totaal of denk aan een kapotte laptop. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Rijpwetering bekijk je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ABN AMRO pakket en ook Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Netnummer071 (+3171)
Inwoners Rijpwetering26108
Postcodegebied2375
WijkenRoelofarendsveen
Plaatsen nabijverzekering-oud-ade, inboedelverzekering-roelofarendsveen, polis-warmond, verzekering-leidschendam, verzekeringspakket-hoogmade en kwintsheul
inboedelverzekering-rijpwetering

Inboedelverzekeringen vergelijken in Rijpwetering januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van sieraden t/m linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot Independer: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €7,25 tot wel €14. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2375), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Rijpwetering)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de tool hierboven achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) of Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Hierdoor zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2375? Check nu op deze site alle aanbieders en zoek de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Rijpwetering

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,25 bij Ditzo, Nationale Nederlanden of Bruns ten Brink. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Rijpwetering.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Rijpwetering biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: de hond maakt krassen op de auto van de buurman. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader en een kinderwagen.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

C. van Wijk, Rijpwetering (januari 2021)