Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoorn

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Hoorn (gemeente Hoorn, Noord-Holland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld storm, brand, water, inbraak. Bij partijen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan broodrooster of wat te denken van een kapotte wasmachine. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hoorn achterhaal je via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket en ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
(Net) nummer0229 (+31229)
Bewoners Hoorn72172
Postcodes1689
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen nabijverzekering-Hoogeveen, inboedelverzekering-Hollands Kroon, polis-Hof van Twente, verzekeringspakket-Hilversum, Hilvarenbeek en verzekeraar-Hillegom
inboedelverzekering-hoorn

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Hoorn december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in huis. Van boeken t/m laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant t/m HEMA: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €6,25 en ongeveer €15,25. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Generali afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1689), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Hoorn)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Inboedelverzekering Comfort of wellicht Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die rijmen met jouw wensen. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1689? Check nu online alle aanbieders en zoek de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Hoorn

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • ZLM Gezinspakket
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • InShared Inboedelverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,50 bij Zelf, Reaal of ASR Verzekeringen. Via enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hoorn.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Hoorn staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + kleding.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

P. Willemsen, Hoorn (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente