Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hulst

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Hulst (gemeente Hulst, Zeeland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, water. Bij partijen als BLG wonen, Univé of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan je tablet of wat te denken van een kapotte TV. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Hulst detecteer je dankzij onze vergelijk module. Denk aan polissen van Reaal pakket en ook Independer pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Netnummer0114 (+31114)
Aantal inwoners Hulst27372
Postcodegebieden4560
WijkenHulst
Naburige plaatsenverzekering-Huizen, inboedelverzekering-Houten, polis-Horst aan de Maas, verzekeringspakket-Hoorn, Hoogeveen en verzekeraar-Hollands Kroon
inboedelverzekering-hulst

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hulst juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in huis. Van aquarium tot aan schoenen: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot aan Europeesche: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €7,5 tot aan €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (4560), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Hulst)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of juist Lancyr Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw wensenpakket. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4560, 4561, 4562? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Hulst

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €9,00 bij EAG Assuradeuren, Nederlanden van Nu of Allsecur. Met behulp van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Hulst.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Hulst vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een verrekijker.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

Y. van der Wal, Hulst (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente