Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Weert

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Weert (gemeente Weert, Limburg)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, brand, diefstal, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, Ditzo of nowGo. Denk aan schade aan (tuin)gereedschap of wat te denken van een kapotte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Weert detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Regionummer0495 (+31495)
Bewoners Weert49100
Postcodegebied6000
BuurtenBoshoven
Naburige plaatsenverzekering-Waterland, inboedelverzekering-Wassenaar, polis-Wageningen, verzekeringspakket-Waddinxveen, Waalwijk en verzekeraar-Waalre
inboedelverzekering-weert

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Weert juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in huis. Van kristal t/m Playstation: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot ook De Goudse: heel veel verschillende opties. Tarieven fluctueren tussen de €6,5 tot ruim €13. De premie wordt berekend op basis van zaken als het soort dekking, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over EAG Assuradeuren inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (6000), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Weert)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Geholpen door onze tool vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of juist Allsecur Uitgebreid. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met je eigen uniek vraag. Daarna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6000, 6001, 6002, 6003, 6004, 6005, 6006? Bekijk zelf online alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Weert

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs kan oplopen tot wel €11,75 bij Europeesche, nowGo of Allianz. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Weert.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Weert biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Boshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

M. de Wit, Weert (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente