Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Weesp

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Weesp (gemeente Weesp, Noord-Holland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als storm, diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Bij partijen als ANWB, Univé of Interpolis. Denk aan schade aan computer of bijvoorbeeld een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Weesp sluit je af door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Univé pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWeesp
(Regio) nummer0294 (+31294)
Inwoners Weesp18572
Postcodegebied1380
WijkenBinnenstad
Plaatsen nabijverzekering-Weert, inboedelverzekering-Waterland, polis-Wassenaar, verzekeringspakket-Wageningen, Waddinxveen en verzekeraar-Waalwijk
inboedelverzekering-weesp

Inboedelverzekeringen vergelijken in Weesp december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle producten in de woning. Van serviesgoed tot aan relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een product vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen t/m Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €4,75 en €12,25. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, postcode, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: SNS afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1380), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Weesp)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door de vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of Univé Opstalverzekering (EUG). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1380, 1381, 1382, 1383, 1384? Check nu op deze site alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Weesp

 • ZLM Inboedel
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €11,25 bij EAG Assuradeuren, nowGo of Allsecur. Geholpen door deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Weesp.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Weesp vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: je stoot iemands macbook van tafel. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke Vechtoever, Bloemendalerpolder.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur & drumstel.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

R. Molenaar, Weesp (december 2023)