Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oude Willem

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oude Willem (gemeente Westerveld, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, bliksem, inbraak, vandalisme. Bij ondernemingen als BLG wonen, Zelf of ING. Denk aan schade aan koffiemolen of bijvoorbeeld schade aan computers. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oude Willem sluit je af aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en/of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
(Regio) nummer0521 (+31521)
Aantal inwoners Oude Willem18940
Postcodegebieden8439
BuurtenDiever
Naburige plaatsenverzekering-wateren, inboedelverzekering-zorgvlied, polis-donkerbroek, verzekering-oosterwolde, verzekeringspakket-waskemeer en haulerwijk
inboedelverzekering-oude-willem

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oude Willem juli 2020

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in jouw verblijf. Van magnetron tot ook salontafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen tot ook Europeesche: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €6,25 tot aan €14,75. De premie kent zijn oorsprong in zaken als het type polis, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aon Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8439), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oude Willem)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of misschien ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8439? Vergelijk nu via internet alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oude Willem

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • ZLM Inboedel
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €8,25 bij Unigarant, Nationale Nederlanden of Allianz. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oude Willem.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oude Willem biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en ook: je morst bier over het tapijt van een vriend. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en sportuitrusting.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

D. van den Velden, Oude Willem (juli 2020)