Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Frederiksoord

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Frederiksoord (gemeente Westerveld, Drenthe)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, wateroverlast, storm, brand. Bij ondernemingen als BLG wonen, Zelf of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stoomkoker of een gestolen computer. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Frederiksoord bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Regionummer0521 (+31521)
Bewoners Frederiksoord18940
Postcodegebied8382
BuurtenDiever
Plaatsen nabijverzekering-vledder, inboedelverzekering-paasloo, polis-kalenberg, verzekering-scheerwolde, verzekeringspakket-ossenzijl en oldemarkt
inboedelverzekering-frederiksoord

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Frederiksoord juli 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van naai- en breimachine t/m hoeden: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot aan Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €7 en ongeveer €11,25. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ANWB juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (8382), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Frederiksoord)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of nowGo Woonverzekering Bewust. Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Zodoende zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8382? Vergelijk direct via internet verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Frederiksoord

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €8,25 bij Unigarant, Lancyr of DAK. Via een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Frederiksoord.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Frederiksoord biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst een glas drinken over de bank van een vriend en: je stoot iemands iphone van tafel. De meerwaarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld filmapparatuur + drumstel.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

K. van der Horst, Frederiksoord (juli 2020)