Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Marknesse

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Marknesse (gemeente Noordoostpolder, Flevoland)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. bliksem, brand, water, inbraak. Bij bedrijven als Allsecur, Generali of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. klokken of denk aan schade aan computers. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Marknesse sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Univé pakket maar ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Netnummer0527 (+31527)
Inwoners Marknesse46439
Postcodes8316
BuurtschappenEmmeloord
Plaatsen in de buurtverzekering-luttelgeest, inboedelverzekering-bant, polis-rutten, verzekering-ens, verzekeringspakket-creil en espel
inboedelverzekering-marknesse

Inboedelverzekeringen vergelijken in Marknesse november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van tafelkleden tot ook tuingereedschap: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot ook Klaverblad: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8,5 en ongeveer €13,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Delta Lloyd inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (8316), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Marknesse)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal Opstal (adviseur) of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8316? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Marknesse

 • ZLM Gezinspakket
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €13,50 bij Verzekeruzelf.nl, Reaal of Aegon. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Marknesse.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Marknesse staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je morst bier over de bank van een vriend. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn bezittingen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera en kleding.

‘Mijn woning in goede handen

G. van den Velden, Marknesse (november 2023)