Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vledder

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Vledder (gemeente Westerveld, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als brand, storm, vandalisme, diefstal. Bij partijen als BLG wonen, Unigarant of Polis Direct. Denk aan schade aan strijkijzer of bijvoorbeeld een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Vledder bekijk je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Aegon pakket of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Regionummer0521 (+31521)
Aantal inwoners Vledder18940
Postcodes8380
WijkenDiever
Naburige plaatsenverzekering-paasloo, inboedelverzekering-kalenberg, polis-ossenzijl, verzekering-wetering, verzekeringspakket-oldemarkt en kuinre
inboedelverzekering-vledder

Inboedelverzekeringen vergelijken in Vledder september 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van muziekinstrumenten t/m tuingereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS tot en met Interpolis: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €10 en €14,5. Het bedrag komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Allsecur september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (8380), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Vledder)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Geholpen door onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Royaal of Allsecur Uitgebreid. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8380, 8381? Check nu met onze tool alle aanbieders en kies de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Vledder

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,25 bij ZLM, OHRA of DAK. Geholpen door de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Vledder.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Vledder staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over een meubel van een familielid of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een verrekijker.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

K. Huisman, Vledder (september 2021)