Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijensleek

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Nijensleek (gemeente Westerveld, Drenthe)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, vandalisme, blikseminslag, diefstal. Bij bedrijven als Allianz, HEMA of Klaverblad. Denk aan schade aan zonnebank of bijvoorbeeld een defecte laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nijensleek ontdek je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en/of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Regionummer0521 (+31521)
Aantal inwoners Nijensleek18940
Postcodes8383
BuurtenDiever
Plaatsen in de buurtverzekering-frederiksoord, inboedelverzekering-vledder, polis-paasloo, verzekering-blankenham, verzekeringspakket-kalenberg en ossenzijl
inboedelverzekering-nijensleek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijensleek juli 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in de woning. Van kamerplanten tot aan salontafel: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot ook Generali: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7 tot aan €15,25. Het tarief komt tot stand door factoren als het type polis, waarde inboedel, postcode, het gekozen eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8383), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nijensleek)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Bruns ten Brink Brand Combi Compleet of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8383? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en zoek de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nijensleek

 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €11,75 bij Unigarant, ING of Allianz. Dankzij een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Nijensleek.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nijensleek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen en ook: je gooit bier over het tapijt van een vriend. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader en viool.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

Mevr. Peeters, Nijensleek (juli 2020)