Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Doldersum

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Doldersum (gemeente Westerveld, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, vandalisme. Bij bedrijven als Turien en Co, Huis In Eén Verzekeringen of London Verzekeringen. Denk aan schade aan elektrische kookplaat of bijvoorbeeld schade aan je smartphone. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Doldersum ontdek je met behulp van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Allsecur pakket of FBTO pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
(Regio) nummer0521 (+31521)
Aantal inwoners Doldersum18940
Postcodegebied8386
BuurtschappenDiever
Plaatsen in de regioverzekering-wilhelminaoord, inboedelverzekering-nijensleek, polis-frederiksoord, verzekering-oldemarkt, verzekeringspakket-vledder en paasloo
inboedelverzekering-doldersum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Doldersum augustus 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van mixer tot aan tassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot ook Generali: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €9,5 tot ruim €13. De maandelijkse premie komt tot stand door o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Avéro Achmea augustus 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (8386), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Doldersum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij de vergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of misschien ASR Voordeelpakket (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8386? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Doldersum

 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of BLG wonen. Met behulp van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Doldersum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Doldersum staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over de bank van de buurman en ook: je gooit bier over het tapijt van een vriend. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en kleding.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

F. van Dongen, Doldersum (augustus 2021)