Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boschoord

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Boschoord (gemeente Westerveld, Drenthe)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, storm, brand, diefstal. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, HEMA of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan linnengoed of wat te denken van een defecte TV. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Boschoord detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Allsecur pakket of Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
(Regio) nummer0561 (+31561)
Aantal inwoners Boschoord18940
Postcodes8387
BuurtschappenDiever
Naburige plaatsenverzekering-doldersum, inboedelverzekering-wilhelminaoord, polis-nijensleek, verzekering-ossenzijl, verzekeringspakket-frederiksoord en vledder
inboedelverzekering-boschoord

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Boschoord juli 2020

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van platenspeler tot overhemden: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer een item vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Verzekeruzelf.nl tot ook De Goudse: de keuze is enorm. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9,25 en €15,5. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (8387), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Boschoord)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Allsecur Uitgebreid of misschien Generali Woonpakket. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan vind je maatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8387? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Boschoord

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Unigarant, Klaverblad of ASR Verzekeringen. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Boschoord.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Boschoord biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een erfstuk laten vallen maar tevens: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en een muziekinstrument.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

G. de Haan, Boschoord (juli 2020)