Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waterland

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Waterland (gemeente Waterland, Noord-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als storm, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Bij ondernemingen als Aon Direct, HEMA of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. je telefoon of denk aan contant geld en waardebonnen. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Waterland detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
(Net) nummer020 (+3120)
Aantal inwoners Waterland17304
Postcodegebied1153
WijkenMonnickendam
Plaatsen nabijverzekering-Wassenaar, inboedelverzekering-Wageningen, polis-Waddinxveen, verzekeringspakket-Waalwijk, Waalre en verzekeraar-Waadhoeke
inboedelverzekering-waterland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Waterland december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van koffiezetapparaat tot aan hoeden: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot en met Independer: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €9,5 en €12,75. Het tarief komt tot stand door factoren als type dekking, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (1153), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Waterland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Allsecur Uitgebreid of wat te denken van Delta Lloyd Combinatieverzekering. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1153? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Waterland

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,25 bij Univé, Polis Direct of Turien en Co. Aan de hand van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Waterland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Waterland biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een kop koffie over de bank van een familielid en: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand. Het voordeel van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en sieraden.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

M. van der Meer, Waterland (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente