Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dieverbrug

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Dieverbrug (gemeente Westerveld, Drenthe)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. blikseminslag, storm, wateroverlast, brand. Bij ondernemingen als BLG wonen, Univé of InShared. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan telefoon of denk aan een defecte TV. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Dieverbrug bekijk je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan Verzekeruzelf.nl pakket en ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
(Net) nummer0521 (+31521)
Inwoners Dieverbrug18940
Postcodegebied7984
WijkenDiever
Plaatsen in de regioverzekering-wapse, inboedelverzekering-diever, polis-uffelte, verzekering-ansen, verzekeringspakket-havelterberg en darp
inboedelverzekering-dieverbrug

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Dieverbrug november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van aardewerk t/m sportuitrusting: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot ook HEMA: de keuze is enorm. Premies liggen gewoonlijk tussen €7,75 en ongeveer €10,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ZLM pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (7984), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Dieverbrug)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Via de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Turien & Co Inboedelverzekering Premium of wat te denken van Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7984? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Dieverbrug

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,75 bij Zelf, Interpolis of BLG wonen. Aan de hand van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Dieverbrug.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Dieverbrug biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit frisdrank over de bank van iemand maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en sportuitrusting.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Y. van den Brink, Dieverbrug (november 2023)