Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Loozen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Loozen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als vandalisme, inbraak, bliksem, water. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, Europeesche of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan magnetron of wat te denken van een gestolen computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Loozen ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket maar ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0524 (+31524)
Inwoners Loozen59687
Postcodes7778
WijkenAne
Plaatsen in de regioverzekering-schuinesloot, inboedelverzekering-slagharen, polis-lutten, verzekering-stieltjeskanaal, verzekeringspakket-nieuw-schoonebeek en weiteveen
inboedelverzekering-loozen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Loozen mei 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van platenspeler tot ook tablet: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Als iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot ook Interpolis: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €8,75 en €13,25. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7778), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Loozen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Woonverzekering of misschien Allianz Woonhuisverzekering (AR). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7778? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Loozen

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €7,50 bij HEMA, OHRA of Allianz. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Loozen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Loozen vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je gooit bier over het tapijt van de buurman of: een macbook laten vallen. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera en een verrekijker.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

C. van der Pol, Loozen (mei 2021)