Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Midden-Drenthe

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Midden-Drenthe (gemeente Midden-Drenthe, Drenthe)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als wateroverlast, blikseminslag, brand, diefstal. Bij partijen als BLG wonen, HEMA of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan computer of denk aan kapotte meubels. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Midden-Drenthe bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
Regionummer0593 (+31593)
Bewoners Midden-Drenthe33450
Postcodes9433
WijkenBeilen
Plaatsen in de regioverzekering-Midden-Delfland, inboedelverzekering-Middelburg, polis-Meppel, verzekeringspakket-Meierijstad, Meerssen en verzekeraar-Medemblik
inboedelverzekering-midden-drenthe

Inboedelverzekeringen vergelijken in Midden-Drenthe juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in jouw verblijf. Van aardewerk tot en met lingerie: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Reaal tot aan Europeesche: de keuze is enorm. De prijzen per maand variëren van €8 tot ruim €10,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bovag dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9433), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Midden-Drenthe)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot maatschappijen die rijmen met jouw wensen. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9433? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Midden-Drenthe

 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Aegon Inboedel Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, OHRA of ASR Verzekeringen. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Midden-Drenthe.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Midden-Drenthe dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw hond bijt een bank kapot en ook: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en een kinderwagen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

K. Hofman, Midden-Drenthe (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente