Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wassenaar

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Wassenaar (gemeente Wassenaar, Zuid-Holland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, bliksem. Onder andere bij DAK, Zelf of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan stoomkoker en/of een kapotte laptop. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Wassenaar bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWassenaar
(Net) nummer070 (+3170)
Aantal inwoners Wassenaar25885
Postcodes2240
BuurtenZuidwestelijk
Plaatsen in de regioverzekering-Wageningen, inboedelverzekering-Waddinxveen, polis-Waalwijk, verzekeringspakket-Waalre, Waadhoeke en verzekeraar-Vught
inboedelverzekering-wassenaar

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wassenaar december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in je appartement. Van grammofoonplaten tot haarföhn: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot ook InShared: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €5,25 tot wel €14. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van factoren als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Lancyr polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2240), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Wassenaar)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Denk aan Klaverblad Opstalverzekering Royaal of misschien Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245? Check nu online verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Wassenaar

 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €7,50 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Dankzij de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wassenaar.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Wassenaar biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands ipad van tafel maar tevens: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Zuidwestelijk deel der gemeente, Noordoostelijk deel der gemeente.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer + een kinderwagen.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

E. van der Laan, Wassenaar (december 2023)