Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Langedijk

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Langedijk (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, bliksem, vandalisme, brand. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Europeesche of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. babyfoon en/of een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Langedijk bekijk je via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en/of Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Regionummer0226 (+31226)
Bewoners Langedijk27447
Postcodegebied1722
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Landsmeer, inboedelverzekering-Landgraaf, polis-Landerd, verzekeringspakket-Laarbeek, Krimpenerwaard en verzekeraar-Krimpen aan den IJssel
inboedelverzekering-langedijk

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Langedijk juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in de woning. Van aardewerk tot strijkbout: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot en met Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €5,5 tot aan €13,75. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ING afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (1722), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Langedijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de polisvergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of misschien HEMA Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. Hierna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1722? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Langedijk

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij Delta Lloyd, Lancyr of ABN AMRO. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Langedijk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Langedijk staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je stoot iemands smartphone van tafel en ook: een laptop laten vallen. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een tablet of sportuitrusting.

‘Perfecte service en online declaren

T. Kuiper, Langedijk (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente