Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Koedijk

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Koedijk (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. diefstal, blikseminslag, wateroverlast, vandalisme. Bij partijen als ANWB, Verzekeruzelf.nl of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan centrifuge en/of schade aan een vloerkleed. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Koedijk achterhaal je aan de hand van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket maar ook FBTO pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
(Net) nummer072 (+3172)
Bewoners Koedijk27447
Postcodegebieden1830
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-oudorp, inboedelverzekering-den-hoorn, polis-de-koog, verzekering-den-burg, verzekeringspakket-de-cocksdorp en oosterend
inboedelverzekering-koedijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Koedijk maart 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in jouw verblijf. Van kleden tot autoped: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot aan Generali: de keuze is enorm. Premies variëren van €5,5 tot aan €14,5. Het tarief wordt bepaald door onder andere het type polis, de financiële waarde van alle spullen, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Univé inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (1830), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Koedijk)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Via de vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) of misschien De Goudse Privé Pakket Online. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw wensen. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1830, 1832? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Koedijk

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • SNS Inboedelverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • ZLM Opstalverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,75 bij Generali, Reaal of Aegon. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Koedijk.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Koedijk vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over de bank van de buurman en bijvoorbeeld: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn kostbaarheden onderweg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur & kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

X. Huisman, Koedijk (maart 2021)