Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Geldrop-Mierlo

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Geldrop-Mierlo (gemeente Geldrop-Mierlo, Noord-Brabant)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, diefstal, storm, brand. Onder andere bij DAK, Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan strijkijzer en/of schade aan elektrische apparatuur. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Geldrop-Mierlo detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan REAAL Verzekeringen pakket maar ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
(Regio) nummer040 (+3140)
Aantal inwoners Geldrop-Mierlo38893
Postcodegebied5563
BuurtenGeldrop
Naburige plaatsenverzekering-Geldermalsen, inboedelverzekering-Geertruidenberg, polis-Ferwerderadiel, verzekeringspakket-Etten-Leur, Ermelo en verzekeraar-Epe
inboedelverzekering-geldrop-mierlo

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Geldrop-Mierlo juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van kachelsverwarmingsapparatuur t/m iPhone: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot aan OHRA: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €6,25 tot ruim €13,5. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van factoren als type dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Univé inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (5563), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Geldrop-Mierlo)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of De Goudse Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeraars die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5563, 5660, 5661, 5662, 5663, 5664, 5665, 5666, 5667? Check nu met onze tool alle verzekeraars en check de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Geldrop-Mierlo

 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €11,75 bij Europeesche, ING of Turien en Co. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Geldrop-Mierlo.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Geldrop-Mierlo vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je stoot iemands iphone van tafel. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Geldrop, Mierlo.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een kinderwagen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

N. Meyer, Geldrop-Mierlo (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente