Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Landerd

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Landerd (gemeente Landerd, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als inbraak, storm, water, bliksem. Bijvoorbeeld bij Allianz, EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan horren en/of kapotte meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Landerd sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Reaal pakket en/of Klaverblad pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLanderd
(Regio) nummer0486 (+31486)
Bewoners Landerd15303
Postcodegebieden5374
BuurtenSchaijk
Naburige plaatsenverzekering-Laarbeek, inboedelverzekering-Krimpenerwaard, polis-Krimpen aan den IJssel, verzekeringspakket-Korendijk, Kollumerland en Nieuwkruisland en verzekeraar-Koggenland
inboedelverzekering-landerd

Inboedelverzekeringen vergelijken in Landerd december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van oven tot aan pantalons: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot ook Europeesche: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,75 en €15,5. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: BLG wonen december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5374), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Landerd)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan Unigarant Opstalverzekering of wellicht Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5374, 5410, 5411? Check nu via internet alle aanbieders en check de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Landerd

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €7,25 bij Univé, ING of Turien en Co. Aan de hand van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Landerd.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Landerd biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Schaijk, Reek, Zeeland, Verspreide huizen Zeeland.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + viool.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

H. Wolters, Landerd (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente