Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint Pancras

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Sint Pancras (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, inbraak, brand. Bij partijen als Aon Direct, FBTO of Nederlanden van Nu. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan telefoon of wat te denken van contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Sint Pancras detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als SNS pakket maar ook OHRA pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Regionummer072 (+3172)
Bewoners Sint Pancras27447
Postcodes1834
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-koedijk, inboedelverzekering-oudorp, polis-den-hoorn, verzekering-oudeschild, verzekeringspakket-de-koog en de-cocksdorp
inboedelverzekering-sint-pancras

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint Pancras maart 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in huis. Van broodrooster tot zonnepanelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot aan HEMA: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €4,5 en ongeveer €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (1834), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Sint Pancras)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door onze tool achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1834? Vergelijk direct met onze tool alle aanbieders en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Sint Pancras

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €8,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, InShared of Centraal Beheer. Middels enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Sint Pancras.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Sint Pancras biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst wijn over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: je stoot iemands telefoon van tafel. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een fotocamera + viool.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

U. de Ruiter, Sint Pancras (maart 2021)