Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Krimpenerwaard

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Krimpenerwaard (gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als inbraak, water, bliksem, storm. Bij bedrijven als Bovag, Zelf of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan strijkijzer/-plank en/of schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Krimpenerwaard bekijk je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket maar ook InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
(Regio) nummer0182 (+31182)
Aantal inwoners Krimpenerwaard54653
Postcodes2855
BuurtschappenLekkerkerk
Plaatsen in de buurtverzekering-Krimpen aan den IJssel, inboedelverzekering-Korendijk, polis-Kollumerland en Nieuwkruisland, verzekeringspakket-Koggenland, Kerkrade en verzekeraar-Katwijk
inboedelverzekering-krimpenerwaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Krimpenerwaard november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van pc tot aan barbecue: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van REAAL Verzekeringen tot OHRA: de keuze is enorm. Tarieven variëren van €9,25 tot aan €12,5. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ZLM pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2855), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Krimpenerwaard)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Met behulp van de vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Aegon Opstal Allrisk of misschien Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2855? Check nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Krimpenerwaard

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of Bovag. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Krimpenerwaard.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Krimpenerwaard staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn spullen in de tuin en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet en drumstel.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

S. van Veen, Krimpenerwaard (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente