Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Landsmeer

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Landsmeer (gemeente Landsmeer, Noord-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, diefstal, blikseminslag, storm. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Unigarant of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan totaal of een defecte laptop. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Landsmeer detecteer je dankzij onze vergelijk module. Denk aan polissen van Aegon pakket en HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
Netnummer020 (+3120)
Aantal inwoners Landsmeer10977
Postcodegebied1120
BuurtschappenLandsmeer
Plaatsen in de buurtverzekering-Landgraaf, inboedelverzekering-Landerd, polis-Laarbeek, verzekeringspakket-Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en verzekeraar-Korendijk
inboedelverzekering-landsmeer

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Landsmeer november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van glas- en aardewerk t/m autoped: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. In het geval dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz t/m Delta Lloyd: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €10 tot wel €11,5. Het tarief wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcode, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (1120), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Landsmeer)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Opstal Allrisk of misschien Unigarant Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1120, 1121? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Landsmeer

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,50 bij SNS, Reaal of Centraal Beheer. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Landsmeer.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Landsmeer staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en: een smartphone laten vallen. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Landsmeer, Ilpendam.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet en een muziekinstrument.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

P. Post, Landsmeer (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente