Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noord-Scharwoude

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, storm, diefstal, wateroverlast. Bij partijen als DAK, Generali of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. boeken en/of een kapotte televisie. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Noord-Scharwoude achterhaal je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket en/of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Netnummer0226 (+31226)
Inwoners Noord-Scharwoude27447
Postcodegebieden1722
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-broek-op-langedijk, inboedelverzekering-aartswoud, polis-hoogwoud, verzekering-oosterblokker, verzekeringspakket-spanbroek en hensbroek
inboedelverzekering-noord-scharwoude

Inboedelverzekeringen vergelijken in Noord-Scharwoude maart 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van horloges tot en met sportuitrusting: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot en met Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €8,5 tot wel €10,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (1722), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Noord-Scharwoude)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je aanbieders die overeenkomen met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1722, 1723? Vergelijk direct via internet alle verzekeraars en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Noord-Scharwoude

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Generali Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,75 bij Delta Lloyd, Interpolis of Allianz. Geholpen door de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Noord-Scharwoude.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Noord-Scharwoude biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst een glas cola over een meubel van een familielid of: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en een verrekijker.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Q. Scholten, Noord-Scharwoude (maart 2021)