Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oudkarspel

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oudkarspel (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, blikseminslag, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij Avéro Achmea, FBTO of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan babyfoon of wat te denken van een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oudkarspel ontdek je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket maar ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
(Regio) nummer0226 (+31226)
Aantal inwoners Oudkarspel27447
Postcodegebied1724
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-zuid-scharwoude, inboedelverzekering-noord-scharwoude, polis-broek-op-langedijk, verzekering-obdam, verzekeringspakket-aartswoud en hoogwoud
inboedelverzekering-oudkarspel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oudkarspel maart 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in de woning. Van boeken tot linnen- en beddengoed: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot aan Europeesche: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €8,25 tot wel €11,75. Het bedrag wordt bepaald door o.a. type dekking, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Univé polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (1724), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oudkarspel)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is namelijk uniek. Geholpen door de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of wat te denken van Unigarant Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Zodoende vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1724? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oudkarspel

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • SNS Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Generali Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €7,50 bij Zelf, Nationale Nederlanden of Allianz. Aan de hand van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oudkarspel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oudkarspel staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van iemand anders maar tevens: je stoot iemands smartphone van tafel. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en sieraden.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

F. Kuipers, Oudkarspel (maart 2021)