Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Almelo

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Almelo (gemeente Almelo, Overijssel)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, blikseminslag, brand, diefstal. Bij bedrijven als ABN AMRO, ZLM of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan huishoudtrap of schade aan de keuken. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Almelo ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Univé pakket of ING pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteAlmelo
(Net) nummer0546 (+31546)
Aantal inwoners Almelo72425
Postcodegebied7600
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-Alkmaar, inboedelverzekering-Albrandswaard, polis-Alblasserdam, verzekeringspakket-Achtkarspelen, Aalten en verzekeraar-Aalsmeer
inboedelverzekering-almelo

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Almelo december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van vitrages t/m badkameraccessoires: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Univé t/m Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €5,25 tot ruim €14,25. Het tarief kent zijn oorsprong in onder andere het soort dekking, waarde inboedel, regio, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Zelf afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (7600), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Almelo)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) of misschien Turien & Co Woonhuisverzekering Premium. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7600, 7601, 7602, 7603, 7604, 7605, 7606, 7607, 7608, 7609, 7610? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Almelo

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • InShared Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is doorgaans ongeveer €10,75 bij Verzekeruzelf.nl, Lancyr of Allsecur. Dankzij een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Almelo.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Almelo biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en ook: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Binnenstad, De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst, Windmolenbroek, Aadorp, Bornerbroek.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een verrekijker.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

N. van Loon, Almelo (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente