Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Laarbeek

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Laarbeek (gemeente Laarbeek, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als water, inbraak, brand, vandalisme. Bij bedrijven als BLG wonen, FBTO of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. strijkijzer/-plank en/of een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Laarbeek achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Regionummer0499 (+31499)
Bewoners Laarbeek21965
Postcodegebieden5738
BuurtenBeek
Plaatsen nabijverzekering-Krimpenerwaard, inboedelverzekering-Krimpen aan den IJssel, polis-Korendijk, verzekeringspakket-Kollumerland en Nieuwkruisland, Koggenland en verzekeraar-Kerkrade
inboedelverzekering-laarbeek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Laarbeek december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in een woongelegenheid. Van uurwerken tot ook dressoir: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz t/m InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies schommelen tussen €8 tot ruim €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, waarde inboedel, regio, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Avéro Achmea december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5738), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Laarbeek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Dankzij de tool hierboven vind je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Denk aan Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of wellicht Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5738? Vergelijk direct met onze tool alle verzekeraars en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Laarbeek

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €13,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Turien en Co. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Laarbeek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Laarbeek biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop + sieraden.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

B. Bos, Laarbeek (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente