Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Landgraaf

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Landgraaf (gemeente Landgraaf, Limburg)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, storm, brand, wateroverlast. Bij ondernemingen als DAK, Univé of ING. Je kunt dan denken aan schade aan verzamelingen of denk aan een kapotte koelkast. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Landgraaf achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket en ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteLandgraaf
(Net) nummer045 (+3145)
Aantal inwoners Landgraaf37465
Postcodegebied6370
WijkenSchaesberg
Naburige plaatsenverzekering-Landerd, inboedelverzekering-Laarbeek, polis-Krimpenerwaard, verzekeringspakket-Krimpen aan den IJssel, Korendijk en verzekeraar-Kollumerland en Nieuwkruisland
inboedelverzekering-landgraaf

Inboedelverzekeringen vergelijken in Landgraaf december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in jouw verblijf. Van mixer t/m centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Unigarant tot en met NowGo: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €4,5 tot aan €13,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Unigarant polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6370), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Landgraaf)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Lancyr Inboedelverzekering of wellicht Unigarant Opstalverzekering. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6370, 6371, 6372, 6373, 6374? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Landgraaf

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,00 bij SNS, ING of Turien en Co. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Landgraaf.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Landgraaf dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit rode wijn over de bank van een familielid of: je gooit frisdrank over de bank van iemand. De meerwaarde van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Schaesberg, Nieuwenhagen, Ubach over Worms.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat + een verrekijker.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

Z. van de Velden, Landgraaf (december 2023)