Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuw Scheemda

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Nieuw Scheemda (gemeente Oldambt, Groningen)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. storm, diefstal, brand, blikseminslag. Bij bedrijven als Aon Direct, De Goudse of Lancyr. Denk aan schade aan mobiele telefoons of bijvoorbeeld schade aan kleding. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuw Scheemda sluit je af met behulp van onze adviestool. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOldambt
(Net) nummer0598 (+31598)
Bewoners Nieuw Scheemda38228
Postcodes9943
BuurtenWinschoten
Plaatsen nabijverzekering-t-waar, inboedelverzekering-tjuchem, polis-meedhuizen, verzekering-stedum, verzekeringspakket-farmsum en startenhuizen
inboedelverzekering-nieuw-scheemda

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuw Scheemda juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in de woning. Van radio tot cv-ketel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast aan het huis zit is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot InShared: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €6,5 en €14. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (9943), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Nieuw Scheemda)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of juist Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot verzekeraars die matchen met jouw wensenpakket. Vervolgens kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9943? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Nieuw Scheemda

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Aegon Opstal Basis
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,75 bij De Goudse, Polis Direct of Bruns ten Brink. Geholpen door enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Nieuw Scheemda.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Nieuw Scheemda biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je zoontje schiet door de ruit bij de buren of: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader & jouw golfspullen.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

O. Jonker, Nieuw Scheemda (juni 2024)