Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Broek op Langedijk

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Broek op Langedijk (gemeente Langedijk, Noord-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. water, brand, storm, inbraak. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan foto/filmcamera of bijvoorbeeld een kapotte TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Broek op Langedijk detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Regionummer0226 (+31226)
Aantal inwoners Broek op Langedijk27447
Postcodegebied1720
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-aartswoud, inboedelverzekering-hoogwoud, polis-spanbroek, verzekering-blokker, verzekeringspakket-hensbroek en obdam
inboedelverzekering-broek-op-langedijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Broek op Langedijk maart 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van afzuigkap t/m tablet: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot en met HEMA: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €7 en ongeveer €14,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar SNS polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1720), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Broek op Langedijk)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn nowGo Opstalverzekering Comfort of misschien nowGo Opstalverzekering Comfort. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1720, 1721, 1834? Bekijk nu via internet alle maatschappijen en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Broek op Langedijk

 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Aegon Opstal Basis
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,25 bij Zelf, nowGo of Allsecur. Door middel van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Broek op Langedijk.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Broek op Langedijk biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond bijt een bank kapot en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Wijk 00.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een rollator.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

E. van Leeuwen, Broek op Langedijk (maart 2021)