Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Molenwaard

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Molenwaard (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld inbraak, bliksem, vandalisme, storm. Onder andere bij Aon Direct, Delta Lloyd of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. tablet of denk aan een defecte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Molenwaard achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Regionummer0184 (+31184)
Bewoners Molenwaard29067
Postcodes3366
WijkenNieuw-Lekkerland
Naburige plaatsenverzekering-Moerdijk, inboedelverzekering-Mill en Sint Hubert, polis-Midden-Groningen, verzekeringspakket-Midden-Drenthe, Midden-Delfland en verzekeraar-Middelburg
inboedelverzekering-molenwaard

Inboedelverzekeringen vergelijken in Molenwaard mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in de woning. Van koffiezetapparaat tot truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Verzekeruzelf.nl tot ook De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand lopen op van €8 en €13. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar BLG wonen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (3366), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Molenwaard)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Geholpen door de bovenstaande vergelijker ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld De Goudse Opstalverzekering of wat te denken van Aegon Opstal Allrisk. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vergelijk je verzekeraars die rijmen met je eigen uniek vraag. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3366? Check nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Molenwaard

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €13,25 bij Europeesche, Nederlanden van Nu of ABN AMRO. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Molenwaard.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Molenwaard vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: de ipad laten vallen en: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur en sieraden.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

C. van der Heyden, Molenwaard (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente