Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Molenaarsgraaf

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Molenaarsgraaf (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als wateroverlast, storm, vandalisme, blikseminslag. Onder andere bij Bovag, FBTO of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. spiegels of denk aan schade aan meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Molenaarsgraaf detecteer je via de vergelijkingstool. Denk aan Reaal pakket of Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Netnummer0184 (+31184)
Aantal inwoners Molenaarsgraaf29067
Postcodegebieden2973
BuurtschappenNieuw-Lekkerland
Naburige plaatsenverzekering-bleskensgraaf, inboedelverzekering-oud-alblas, polis-waal, verzekering-streefkerk, verzekeringspakket-langerak en nieuwpoort
inboedelverzekering-molenaarsgraaf

Inboedelverzekeringen vergelijken in Molenaarsgraaf juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van computers tot hobby-artikelen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot en met HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies variëren van €7 tot aan €11,75. Het bedrag kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Lancyr dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2973), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Molenaarsgraaf)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Geholpen door de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of Lancyr Woonhuisverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw eisen. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2973? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Molenaarsgraaf

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €11,00 bij EAG Assuradeuren, Nederlanden van Nu of Allsecur. Door middel van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Molenaarsgraaf.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Molenaarsgraaf vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman en ook: de hond springt iemand omver. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

I. van der Berg, Molenaarsgraaf (juli 2024)