Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Goudriaan

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Goudriaan (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als inbraak, water, vandalisme, bliksem. Bij partijen als Bovag, Univé of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan spelcomputer + spellen en/of een kapotte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Goudriaan achterhaal je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Unigarant pakket maar ook Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Regio) nummer0183 (+31183)
Aantal inwoners Goudriaan29067
Postcodegebieden2977
BuurtenNieuw-Lekkerland
Plaatsen nabijverzekering-ottoland, inboedelverzekering-brandwijk, polis-molenaarsgraaf, verzekering-nieuwpoort, verzekeringspakket-bleskensgraaf en oud-alblas
inboedelverzekering-goudriaan

Inboedelverzekeringen vergelijken in Goudriaan oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in je appartement. Van vazen tot aan brommers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant t/m FBTO: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,25 tot ruim €11. Het tarief wordt bepaald door zaken als type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Nederlanden van Nu dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (2977), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Goudriaan)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of juist HEMA Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2977? Check nu op deze site alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Goudriaan

 • Aegon Inboedel Basis
 • Unigarant Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Lancyr Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €11,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Aan de hand van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Goudriaan.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Goudriaan vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn spullen op pad en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & een muziekinstrument.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

N. Huisman, Goudriaan (oktober 2021)