Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Streefkerk

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Streefkerk (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, blikseminslag, brand. Bij partijen als DAK, Europeesche of Lancyr. Denk aan schade aan totaal of een kapotte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Streefkerk detecteer je met behulp van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en ook OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Netnummer0184 (+31184)
Inwoners Streefkerk29067
Postcodes2959
BuurtenNieuw-Lekkerland
Plaatsen nabijverzekering-nieuw-lekkerland, inboedelverzekering-lekkerkerk, polis-ouderkerk-aan-den-ijssel, verzekering-vlist, verzekeringspakket-krimpen-aan-de-lek en schoonhoven
inboedelverzekering-streefkerk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Streefkerk september 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van meubelen tot aan warmtepomp: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot ook NowGo: de keuze is enorm. Premies variëren van €4,75 tot wel €14,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Generali dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (2959), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Streefkerk)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) of misschien ZLM Inboedel. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2959? Vergelijk direct via internet verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Streefkerk

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €11,00 bij SNS, Interpolis of ABN AMRO. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Streefkerk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Streefkerk staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman en: je morst bier over de bank van de buurman. De meerwaarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & een kinderwagen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Fam. van der Velden, Streefkerk (september 2023)