Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Midden-Delfland

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Midden-Delfland (gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. water, brand, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Allianz, EAG Assuradeuren of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan koffiemolen en/of een kapotte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Midden-Delfland detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en ook ING pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Netnummer015 (+3115)
Aantal inwoners Midden-Delfland18873
Postcodegebied2636
WijkenSchipluiden
Plaatsen in de regioverzekering-Middelburg, inboedelverzekering-Meppel, polis-Meierijstad, verzekeringspakket-Meerssen, Medemblik en verzekeraar-Marum
inboedelverzekering-midden-delfland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Midden-Delfland juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in de woning. Van potten t/m sportuitrusting: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot en met NowGo: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €10 tot aan €15,75. Het bedrag wordt berekend op basis van onder andere type dekking, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Avéro Achmea polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (2636), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Midden-Delfland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk) of wat te denken van Univé Inboedelverzekering (EUG). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw zoekopdracht. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2636? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Midden-Delfland

 • Univé Woonpakket (EUG)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €7,00 bij Europeesche, OHRA of Allsecur. Aan de hand van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Midden-Delfland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Midden-Delfland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over de bank van de buurman en: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Schipluiden, Maasland.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera of kleding.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

O. van der Laan, Midden-Delfland (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente