Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oud-Alblas

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Oud-Alblas (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. wateroverlast, diefstal, blikseminslag, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Europeesche of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan speelgoed of een defecte wasmachine. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oud-Alblas detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Netnummer0184 (+31184)
Aantal inwoners Oud-Alblas29067
Postcodegebied2969
WijkenNieuw-Lekkerland
Plaatsen in de regioverzekering-waal, inboedelverzekering-langerak, polis-nieuwpoort, verzekering-lekkerkerk, verzekeringspakket-groot-ammers en kinderdijk
inboedelverzekering-oud-alblas

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oud-Alblas november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van haarden tot ook schoonmaakartikelen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot aan OHRA: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €10 en ongeveer €15,25. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als het soort dekking, de dekkingsgraad, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (2969), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Oud-Alblas)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de polisvergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Reaal Inboedelverzekering Allrisk of wellicht ZLM Gezinspakket. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2969? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en check de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oud-Alblas

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs bedraagt soms wel €8,25 bij EAG Assuradeuren, Interpolis of Allianz. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Oud-Alblas.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Oud-Alblas vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen of: je gooit bier over het tapijt van een vriend. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en gitaar.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

D. Groen, Oud-Alblas (november 2023)