Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Edam

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Edam (gemeente Edam-Volendam, Noord-Holland)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als ANWB, Delta Lloyd of Polis Direct. Denk aan schade aan afwasmachine of een stukke TV. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Edam detecteer je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en/of ING pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
Netnummer0299 (+31299)
Inwoners Edam35465
Postcodegebieden1135
BuurtschappenEdam
Plaatsen in de buurtverzekering-volendam, inboedelverzekering-den-ilp, polis-schiphol-rijk, verzekering-badhoevedorp, verzekeringspakket-schiphol en duivendrecht
inboedelverzekering-edam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Edam september 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van kapstok tot aan petten: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur tot Independer: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €5,25 en €13. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (1135), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Edam)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Geholpen door de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of wellicht Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Zodoende beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1135? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle maatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Edam

 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Generali Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij HEMA, Lancyr of ANWB. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Edam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Edam dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: een erfstuk laten vallen. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur of een gehoorapparaat.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

V. van der Meer, Edam (september 2021)