Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mill en Sint Hubert

Op zoek naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Mill en Sint Hubert (gemeente Mill en Sint Hubert, Noord-Brabant)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. blikseminslag, diefstal, storm, brand. Onder andere bij ABN AMRO, Generali of Independer. Je kunt dan denken aan schade aan sanitair of schade aan een vloerkleed. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Mill en Sint Hubert detecteer je via onze adviestool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMill en Sint Hubert
(Net) nummer0485 (+31485)
Aantal inwoners Mill en Sint Hubert10801
Postcodegebied5455
WijkenMill
Plaatsen nabijverzekering-Midden-Groningen, inboedelverzekering-Midden-Drenthe, polis-Midden-Delfland, verzekeringspakket-Middelburg, Meppel en verzekeraar-Meierijstad
inboedelverzekering-mill-en-sint-hubert

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Mill en Sint Hubert mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in de woning. Van kleden tot aan iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot aan FBTO: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €4,75 tot ruim €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door onder andere het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Centraal Beheer mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5455), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Mill en Sint Hubert)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei of juist ZLM Inboedel. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je aanbieders die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5455? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Mill en Sint Hubert

 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €11,75 bij Europeesche, InShared of Allsecur. Middels enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Mill en Sint Hubert.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Mill en Sint Hubert vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders of: je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop + kleding.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

U. Peeters, Mill en Sint Hubert (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente