Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Middelburg

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Middelburg (gemeente Middelburg, Zeeland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als storm, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Bij partijen als ABN AMRO, Zelf of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diepvriezer of denk aan een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Middelburg ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket maar ook Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteMiddelburg
(Regio) nummer0118 (+31118)
Bewoners Middelburg47873
Postcodegebieden4330
BuurtschappenMiddelburg-Centrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Meppel, inboedelverzekering-Meierijstad, polis-Meerssen, verzekeringspakket-Medemblik, Marum en verzekeraar-Maastricht
inboedelverzekering-middelburg

Inboedelverzekeringen vergelijken in Middelburg november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van meubelen tot aan tuingereedschap: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle spullen die je los in huis hebt staan. Zodra een item aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot aan Ditzo: er valt veel te kiezen. Tarieven fluctueren tussen de €5,75 en €14. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (4330), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Middelburg)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Dankzij onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of nowGo Woonverzekering Bewust. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Daardoor vind je verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4330, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337, 4338? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsbedrijven en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Middelburg

 • ZLM Gezinspakket
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • SNS Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €7,75 bij De Goudse, OHRA of Bruns ten Brink. Aan de hand van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Middelburg.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Middelburg dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit een glas cola over de bank van iemand. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Middelburg-Centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een fotocamera en drumstel.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Fam. Kuijpers, Middelburg (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente