Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Moerdijk

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Moerdijk (gemeente Moerdijk, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als water, bliksem, inbraak, brand. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, FBTO of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. stofzuiger of wat te denken van schade aan elektrische apparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Moerdijk bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allsecur pakket maar ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Netnummer0168 (+31168)
Inwoners Moerdijk36762
Postcodegebieden4780
BuurtschappenZevenbergen
Plaatsen in de regioverzekering-Mill en Sint Hubert, inboedelverzekering-Midden-Groningen, polis-Midden-Drenthe, verzekeringspakket-Midden-Delfland, Middelburg en verzekeraar-Meppel
inboedelverzekering-moerdijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Moerdijk mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van potten tot ook sjaals: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een ding aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van SNS tot en met HEMA: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies schommelen tussen €9 en ongeveer €10,5. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, waar je woont, hoogte eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK mei 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4780), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Moerdijk)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Dankzij de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn ZLM Gezinspakket of wellicht Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw eisen. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4780, 4781, 4782? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Moerdijk

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij EAG Assuradeuren, InShared of Aegon. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Moerdijk.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Moerdijk biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over een meubel van iemand en: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer en sieraden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

G. de Vos, Moerdijk (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente