Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ottoland

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Ottoland (gemeente Molenwaard, Zuid-Holland)? Via een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bij partijen als BLG wonen, Europeesche of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. toiletartikelen of denk aan een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ottoland sluit je af met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en/of OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Regio) nummer0184 (+31184)
Bewoners Ottoland29067
Postcodegebieden2975
WijkenNieuw-Lekkerland
Plaatsen in de regioverzekering-brandwijk, inboedelverzekering-molenaarsgraaf, polis-bleskensgraaf, verzekering-groot-ammers, verzekeringspakket-oud-alblas en waal
inboedelverzekering-ottoland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Ottoland september 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in huis. Van afzuigkap tot autoped: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot aan Klaverblad: de keuze is enorm. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8,5 tot wel €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, regio, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nationale Nederlanden dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (2975), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ottoland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de tool hierboven check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Univé Inboedelverzekering (AR) of misschien Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw wensen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2975? Bekijk zelf online alle maatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ottoland

 • Aegon Inboedel Basis
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • InShared Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €13,25 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Allianz. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Ottoland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ottoland vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands notebook van tafel maar tevens: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera of een gehoorapparaat.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

H. Kuijpers, Ottoland (september 2020)