Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tinte

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Tinte (gemeente Westvoorne, Zuid-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, blikseminslag, storm, brand. Bij bedrijven als Allianz, Verzekeruzelf.nl of Reaal. Denk aan schade aan laptop of bijvoorbeeld schade aan meubels. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Tinte ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Univé pakket en Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
Regionummer0181 (+31181)
Inwoners Tinte14197
Postcodegebieden3234
BuurtschappenRockanje
Naburige plaatsenverzekering-oostvoorne, inboedelverzekering-oudenhoorn, polis-vierpolders, verzekering-geervliet, verzekeringspakket-heenvliet en abbenbroek
inboedelverzekering-tinte

Inboedelverzekeringen vergelijken in Tinte oktober 2022

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in de woning. Van televisie tot aan barbecue: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat iets vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot OHRA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €6 tot aan €11,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (3234), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Tinte)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Middels de tool kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij jouw wensenpakket. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3234? Check nu met onze tool alle verzekeraars en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Tinte

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • ANWB Opstalverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,25 bij Unigarant, Lancyr of BLG wonen. Via enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Tinte.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Tinte vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: een erfstuk laten vallen en bijvoorbeeld: je morst bier over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Rockanje, Oostvoorne.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera + een rollator.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

I. van der Meer, Tinte (oktober 2022)