Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Midden-Groningen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Midden-Groningen (gemeente Midden-Groningen, Groningen)? Via een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, storm. Bij partijen als Aegon, FBTO of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. bed/matras of een kapotte laptop. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Midden-Groningen sluit je af met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Bewoners Midden-Groningen34177
Postcodegebied9636
WijkenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-Midden-Drenthe, inboedelverzekering-Midden-Delfland, polis-Middelburg, verzekeringspakket-Meppel, Meierijstad en verzekeraar-Meerssen
inboedelverzekering-midden-groningen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Midden-Groningen mei 2024

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van dranken tot ook linnen- en beddengoed: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot ook ING: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €6,5 en €10,5. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: EAG Assuradeuren polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (9636), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Midden-Groningen)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonhuisverzekering of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9636? Vergelijk direct via internet verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Midden-Groningen

 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,50 bij Europeesche, InShared of Turien en Co. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Midden-Groningen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Midden-Groningen biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: jij maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen op pad met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en sieraden.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Familie. van den Velden, Midden-Groningen (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente