Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Steenbergen

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Steenbergen (gemeente Steenbergen, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, wateroverlast, vandalisme, storm. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, Ditzo of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan elektrische kookplaat of wat te denken van schade aan de keuken. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Steenbergen detecteer je met behulp van onze adviestool. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
Regionummer0592 (+31592)
Bewoners Steenbergen23477
Postcodegebied4650
BuurtenSteenbergen
Plaatsen in de buurtverzekering-Stede Broec, inboedelverzekering-Staphorst, polis-Stadskanaal, verzekeringspakket-Son en Breugel, Someren en verzekeraar-Soest
inboedelverzekering-steenbergen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Steenbergen juli 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van potten tot pantalons: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot en met Independer: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €6 en ongeveer €16. De premie kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Interpolis juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4650), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Steenbergen)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Allianz Inboedelverzekering (EUG) of misschien Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4650, 4651, 4652, 4756? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Steenbergen

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €10,25 bij Europeesche, London Verzekeringen of Bovag. Middels een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Steenbergen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Steenbergen biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: uw hond bijt in het been van de postbezorger maar tevens: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader of een kinderwagen.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

L. Meijer, Steenbergen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente