Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Soest

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Soest (gemeente Soest, Utrecht)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als brand, storm, diefstal, vandalisme. Bij ondernemingen als Aon Direct, EAG Assuradeuren of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan wasmachine of wat te denken van schade aan meubels. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Soest detecteer je door gebruik te maken van onze adviestool. Bijvoorbeeld Univé pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteSoest
(Net) nummer035 (+3135)
Inwoners Soest45487
Postcodes3760
Wijkent
Plaatsen in de buurtverzekering-Smallingerland, inboedelverzekering-Sluis, polis-Sliedrecht, verzekeringspakket-Sittard-Geleen, Sint-Michielsgestel en verzekeraar-Sint Anthonis
inboedelverzekering-soest

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Soest november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in je appartement. Van spelcomputers tot aan salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Avéro Achmea t/m Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,75 tot ruim €14,25. Het tarief wordt bepaald door o.a. het type polis, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Unigarant dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3760), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Soest)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is weer anders. Via onze tool ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Royaal of juist Univé Opstalverzekering (EUG). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Daardoor beperk je je tot aanbieders die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3760, 3761, 3762, 3763, 3764, 3765, 3766, 3768? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Soest

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €13,50 bij FBTO, Klaverblad of Allsecur. Middels deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Soest.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Soest dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je zoontje schiet door de ruit bij de buren en bijvoorbeeld: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als t Hart-Soestdijk, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng-Soest-Midden, Smitsveen, Overhees, Soest-Zuid, Soesterberg.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en sieraden.

‘Nooit meer zorgen over de polis

I. van der Laan, Soest (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente