Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Stadskanaal

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Stadskanaal (gemeente Stadskanaal, Groningen)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, brand, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij Bruns ten Brink, Ditzo of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. oven of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Stadskanaal ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allsecur pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Stadskanaal32621
Postcodegebied9500
WijkenStadskanaal
Plaatsen in de buurtverzekering-Son en Breugel, inboedelverzekering-Someren, polis-Soest, verzekeringspakket-Smallingerland, Sluis en verzekeraar-Sliedrecht
inboedelverzekering-stadskanaal

Inboedelverzekeringen vergelijken in Stadskanaal april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kruiden tot ook sportuitrusting: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een item aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot Ditzo: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9,75 en ongeveer €12,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: HEMA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9500), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Stadskanaal)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de tool hierboven signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of misschien Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9500, 9501, 9502, 9503? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Stadskanaal

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €9,25 bij ZLM, London Verzekeringen of Aegon. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Stadskanaal.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Stadskanaal vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en viool.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

X. Brouwer, Stadskanaal (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente