Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ommen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Ommen (gemeente Ommen, Overijssel)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, inbraak, vandalisme, water. Bij ondernemingen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan behang of een stukke wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Ommen ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Univé pakket en/of Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOmmen
(Net) nummer0529 (+31529)
Bewoners Ommen17696
Postcodegebied7730
WijkenOmmen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Olst-Wijhe, inboedelverzekering-Oldenzaal, polis-Oldebroek, verzekeringspakket-Oldambt, Oisterwijk en verzekeraar-Oirschot
inboedelverzekering-ommen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ommen december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van cd’s t/m strijkbout: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een product aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Nationale Nederlanden tot aan Generali: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €4,5 tot aan €11. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. type dekking, verzekerd bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: DAK dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7730), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Ommen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7730, 7731, 7732? Check nu online verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Ommen

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €12,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Interpolis of Bovag. Met behulp van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Ommen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ommen vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend maar tevens: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen on the go en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet + een muziekinstrument.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

V. Maas, Ommen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente