Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dinteloord

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Dinteloord (gemeente Steenbergen, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. bliksem, brand, storm, vandalisme. Onder andere bij ANWB, Verzekeruzelf.nl of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan boeken of contant geld en waardebonnen. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Dinteloord sluit je af via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket maar ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
Netnummer0167 (+31167)
Bewoners Dinteloord23477
Postcodes4670
WijkenSteenbergen
Plaatsen in de buurtverzekering-lepelstraat, inboedelverzekering-halsteren, polis-de-heen, verzekering-moerstraten, verzekeringspakket-putte en ossendrecht
inboedelverzekering-dinteloord

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Dinteloord november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van stoffering tot en met truien: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van SNS tot Interpolis: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €4,5 en €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, verzekerd bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Europeesche polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (4670), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Dinteloord)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is weer anders. Via de tool hierboven signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien SNS Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw zoekopdracht. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4670, 4671? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Dinteloord

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Lancyr Woonverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij De Goudse, Interpolis of BLG wonen. Met behulp van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Dinteloord.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Dinteloord biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst bier over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + sportuitrusting.

‘Een totale woonverzekering voor alles

H. van den Berg, Dinteloord (november 2023)