Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Staphorst

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Staphorst (gemeente Staphorst, Overijssel)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, diefstal. Onder andere bij Bruns ten Brink, Huis In Eén Verzekeringen of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan linnenkast of wat te denken van schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Staphorst sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Verzekeruzelf.nl pakket en ook HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteStaphorst
(Regio) nummer0522 (+31522)
Inwoners Staphorst16544
Postcodes7950
WijkenStaphorst
Plaatsen nabijverzekering-Stadskanaal, inboedelverzekering-Son en Breugel, polis-Someren, verzekeringspakket-Soest, Smallingerland en verzekeraar-Sluis
inboedelverzekering-staphorst

Inboedelverzekeringen vergelijken in Staphorst december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van platenspeler t/m cv-ketel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot aan InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4 en €12. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Ditzo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (7950), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Staphorst)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Woonverzekering of misschien ASR Voordeelpakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7950, 7951, 7954? Bekijk zelf online alle verzekeraars en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Staphorst

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €7,75 bij SNS, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Staphorst.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Staphorst biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands smartphone van tafel. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Staphorst (kern), Rouveen (kern), Rouveen (buitengebied), Staphorst (buitengebied), IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Klooster.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat + een rollator.

‘Goed geholpen bij de overstap

J. Vink, Staphorst (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente